Tietosuoja

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 19.2.2020

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Filetto Designs
Y-tunnus 2964892-7 
Viipurinkatu 24, 60200 Seinäjoki

filettodesigns@gmail.com

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Teija Tikkala, Viipurinkatu 24, 60200 Seinäjoki
teijatikkala@gmail.com

Henkilörekisterin nimi
Filetto Designs asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriin liittyvät sivustot:
https://www.filettodesigns.fi
 keräämisen tarkoitus:
Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

  • asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelujen toteuttaminen
  • asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
  • mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
  • tuotteiden ja palvelujen markkinointi


Rekisteröitävät tiedot
Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)
  • Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
  • Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit
  • Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
  • Käyttäjän käyttötiedot; esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla käyttäjä vierailee, toimintojen ajankohta


Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa uutiskirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan tai ohjeen, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, ilmoittautuu kursseille, kilpailuihin tai arvontoihin tai ostaa Filetto Designs -palveluita. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa:

  • Kun maksun välittäjänä verkkokaupassa toimii MyChashFlow
  • Kun asiakastöissä maksujen välitys toteutetaan laskulla ja niitä käsitellään kirjanpidossa

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).


Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Sivustolla kerätään evästeiden avulla sivuston kävijätilastoja ja analysoidaan tietoja. Tavoite on kehittää sivuston laatua ja sisältöjä käyttäjälähtöisesti. Emme lähetä kävijätietoja kolmansille osapuolille. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimen muistiin. Eväste voidaan tallettaa selaimeen määräajaksi, tai se voidaan poistaa heti palvelun käytön jälkeen. Mikäli halutaan poistaa evästeitä, sen voi tehdä selaimen kautta.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Sähköpostilistalla olevien käyttäjien tietoja (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • MyCashFlow verkkokauppa-alusta. MyCashFlow tietosuojaseloste: https://www.mycashflow.fi/tietosuojaseloste/

    A) Fyysistä aineistoa ei säilytetä

    B) Sähköisesti tallennetut tiedot

    Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään MailChimp (The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company) tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknillisiä, että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi.

    Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen
    Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
    henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi
    rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.
    Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen
    tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava
    virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi
    rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön.

    Muut rekisteröidyn oikeudet

    Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa
    määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa
    yllä mainitulle yhteyshenkilölle.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 9.2.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Filetto Designs
Viipurinkatu 24
60200 Seinäjoki

0451882560
filettodesigns@gmail.com
www.filettodesigns.fi
2964892-7

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti asiakkaan sähköpostiin. Tilausvahvistuksessa on ladattava lasku. Tilaus siirtyy käsiteltäväksi kun maksusuoritus on rekisteröity (pankkiyhteydestä riippuen 1-3 pankkipäivää). Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Asiakas maksaa tilauksen tilausvahvistuksen liitteenä olevalla ladattavalla laskulla.  Tilaus otetaan käsittelyyn kun maksusuoritus on rekisteröity (1-3 pankkipäivää).

Minimitilaus 15€.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Maksuvahvistus lähetetään kun maksusuoritus on rekisteröity tilille (noin1-3 pankkipäivää). Maksuvahvistuksen jälkeen tilaus otetaan käsittelyyn.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Filetto Designs
Viipurinkatu 24
60200 Seinäjoki

0451882560
filettodesigns@gmail.com
www.filettodesigns.fi
2964892-7

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Tilaustuotteet

Tilaustuotteet ja asiakkaan erikoistilauksesta valmistetut tuotteet eivät sisälly yleisten palautusehtojen piiriin.  Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tilaustuotteen tai erikoistilaustuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluun.  Näissä tapauksissa palautuksesta aiheutuneet toimituskulut, sekä mahdollisesta tuotteen vaihdosta ja uuden tuotteen toimituksesta syntyvistä kuluista vastaa asiakas.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.